چاپ کردن این صفحه

اخبار روزانه

منتشرشده در اخبار روزانه

عملیات ساخت مجتمع آموزشی شهدای هسته‌ای آبدانان با حضور وزیر کشور آغاز شد

آذر 24, 1402 Hit: 118
عملیات ساخت مجتمع آموزشی شهدای هسته‌ای آبدانان با حضور وزیر کشور آغاز شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی ایلام ، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایلام در حاشیه این مراسم گفت: این مجتمع شامل مدرسه ۶ کلاسه متوسطه اول، مدرسه ۶ کلاسه متوسطه دوم، سالن ورزشی، سالن چند منظوره، سرویس بهداشتی، سرایداری و محوطه تجهیزات است.

 
"جلال حمره" افزود: این مجتمع در زمینی به مساحت سه هزار و ۲٠٠ متر مربع زیر بنا احداث خواهد شد.
 
"احمد وحیدی" وزیر کشور در این آئین با گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند شهید هسته‌ای رضایی نژاد، گفت: تلاش در جهت حفظ نام و یاد شهدا از مهمترین اولویت‌ها است.
 
وی اظهار کرد: امید است دانش‌آموزنی که در این مرکز تحصیل می‌کنند راه این شهید والامقام را ادامه دهند.
 
وزیر کشور در ادامه سفر به شهرستان آبدانان به همراه استاندار ایلام و جمعی از مسئولان استانی و کشوری در منزل شهید داریوش رضایی نژاد حضور یافت و با خانواده این شهید دیدار و گفتگو کرد.
 
وحیدی در این دیدار با بیان اینکه بسیار خرسندم که در منزل شهید رضایی‌نژاد حضور پیدا کردیم، اظهار کرد: شهید رضایی نژاد گل سرسبد این شهر است.
 
وی خطاب به پدر شهید رضایی‌نژاد، گفت: این شهید عزیز خدمات ارزنده ای به نظام ارایه کرده و به شما پدر و مادر این شهید بزرگوار افتخار می کنیم که چنین فرزندی را برای ایران تربیت کردید.
 
وزیر کشور تصریح کرد: پرتوهای انقلاب از خانه‌های معظم شهدا بیرون می‌زند، خانواده های شهدا در عمل نشان دادند که پای نظام و انقلاب هستند.
 
شهید داریوش رضایی‌نژاد از دانشمندان هسته‌ای کشور در تاریخ ۱ مرداد ۱۳۹۰ توسط ایادی استکبار و سرویس جاسوسی اسرائیل(موساد) در درب منزل خود به فیض شهادت نائل شد.
 
همچنین در ادامه سفر وزیر کشور به شهرستان آبدانان مدرسه ۶ کلاسه ارمو دره‌شهر با نام زنده یاد مسعود آروین با صرف ۹۰ میلیارد ریال اعتبار و مشارکت انجمن حامی دانش آموختگان دبیرستان دانشگاه ملی (ایران) و زیربنای ۵۶۰ متر مربع به بهره برداری رسید.
 
بیش از یک هزار و ۳۰۰ واحد آموزشی در ایلام وجود دارد.
آخرین ویرایش در جمعه, 24 آذر 1402 05:47
خواندن 118 دفعه